هفت سنگ


ریزگردها | روانشناسی
آموزش زبان | مسکن قزوین
کرمان | کوله پشتی
کد لحظه شمار غیبت امام زمان برای وبلاگهای مهدویت

هفت سنگ
این بازی باعث مهارت در نشانه گیری و ایجاد روحیه همکاری و تمرکز حواس می‌شود.

ورزش‌های محلی کشورمان ایران از سال‌های گذشته و از پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایمان به ما رسیده است. بعضی از این بازی‌ها امروزه به دلیل تغییر شکل محیط زندگی از خانه به آپارتمان‌های کوچک و محدود شدن روابط دوستانه بچه‌ها عملاً منسوخ شده و رو به فراموشی می‌رود.
ما قصد داریم در این مجموعه مطالب شما را با بعضی از این بازی‌های قدیمی اما جذاب و مفید آشنا کنیم. شما هم می‌توانید در محیط‌های باز مثل پارک و فضاهای تفریحی و یا ساعت زنگ تفریح مدرسه در جمع دوستان خود این بازی‌ها را امتحان کنید. البته فراموش نکنید بازی کردن شما باعث آزار و اذیت دیگران نشود.

3168_kids.jpg«هفت سنگ»
هفت سنگ هم نام یک بازی سنتی ایرانی است. برای انجام این بازی به هفت قطعه سنگ صاف و یک توپ نیاز داریم. تعداد نفرات شرکت کننده از ۴ نفر تا ۱۶ نفر است.
برای شروع بازی ابتدا سنگ‌ها روی هم بچینید. بعد باید به دو گروه مساوی تقسیم شوید و هر کدام یکی از بازیکنان خود را به عنوان سردسته انتخاب کنید. بازی به این شکل است که یک گروه در فاصله‌ی معینی از محل هفت سنگ، که روی هم چیده شده‌اند قرار می‌گیرند تا به نوبت با توپ سنگ‌ها را مورد هدف قرار داده و بزنند.

گروه دوم هم در پشت هفت سنگ، منتظر نتیجه‌اند تا هرگاه توپ پرتاب شده توسط گروه اول به هفت سنگ برخورد نکرد، فوراً جایشان را با آن گروه عوض کنند. ولی اگر برخورد کرد و آرایش آن‌ها را برهم زد، توپ را بردارند و با پاس‌کاری و هدف گیری سعی کنند نفرات گروه اول را با توپ بزنند که اگر اصابت کند، از دور بازی اخراج می‌شود.

نفرات گروه اول در هر فرصتی که به دست آورند به سراغ سنگ‌ها می‌روند تا ان‌ها را روی هم بچینند و یک امتیاز بگیرند و مشخص است که برای انجام چنین کاری، یکی از دوستان بایستی خود را به خطر انداخته و یارش را در مقابل ضربات توپ پوشش دهد و چنانچه اگر باز هم مورد ضرب توپ قرار گرفت و از بازی اخراج شد، دیگری کار را به اتمام می‌رساند ولی اگر دیگر بازیکنی نمانده باشد، بازی تمام و در دور بعدی جای و نقش گروه‌ها عوض می‌شود.
در پایان، گروهی که زودتر ۷ امتیاز را کسب نماید برنده است.

3169_kids.jpgاین بازی باعث مهارت در نشانه گیری و بهبود سرعت و ایجاد روحیه همکاری، روحیه ایثار، رقابت سالم و تمرکز حواس می‌شود.




:: موضوعات مرتبط: مدیریت فرهنگی , متفرقه , عکس , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : کویر
تاریخ : یک شنبه 2 آذر 1393
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: